Cari Kerja Sambilan
Tambah Pendapatan Sampingan

cari kerja, tambah pendapatan
modal rendah Modal yang rendah pulangan tinggi Pulangan yang tinggi
cari kerja sambilan Sambilan atau Penuh Masa pendapatan sampingan Pendapatan Sampingan Lumayan

Cari Kerja Sambilan dan Tambah Pendapatan Sampingan

Suasana Pasaran Telekomunikasi

Senarai Produk PKUT

Dua Peringkat Usahawan

Contoh Pendapatan


Kerja Sambilan Sebagai
Agen TM Smart Call
Penginapan di Pulau Perhentian

Perniagaan Ikan Bilis Sabah

Cari kerja sambilan.
Tambah Pendapatan Sampingan

Keadaan hidup pada hari ini memerlukan kebanyakan dari kita mencari pendapatan tambahan melalui kerja sampingan atau berniaga sambilan, untuk menampung kos sara hidup yang kian hari kian meningkat. Minyak tambah mahal, kadar letrik pun dah naik, dan kombinasi kenaikan harga minyak dan harga letrik meningkatkan lagi kos pengeluaran dan harga jualan bermacam-macam barangan. Ini bermakna bahawa kos sara hidup kian bertambah.

Disamping itu, kajian demi kajian menunjukkan bahawa kebanyakan orang akan bersara dalam keadaan tak cukup duit. Yang mampu berdikari setelah bersara cumalah segelintir orang yang telah menyimpan duit sejak waktu muda, atau mereka yang mempunyai perniagaan yang mampu terus memnberikan pendapatan selepas mereka bersara.

Adakah kita termasuk dalam golongan diatas? Jika tidak, bagaimanakah kita mampu menyimpan duit dari sekarang, demi masa depan kita, sedangkan kos seharian kita kian bertambah? Tentu sekali kita perlu cari jalan untuk tambah pendapatan. Dan kita mampu mengumpul pendapatan sampingan dengan mencari kerja sambilan, atau berniaga.

Bagi yang cari kerja sambilan atau ingin berniaga, Program Khas Usahawan Telekomunikasi memberikan peluang untuk kita tambah pendapatan. Program ini merupakan perniagaan yang boleh kita jalankan dari rumah, mampu memberikan pendapatan sampingan yang cukup baik kalau di usahakan, dan kita boleh lakukan sebagai kerja sambilan (untuk tambah pendapatan sampingan), atau secara sepenuh masa (dan menjadi seorang usahawan).

Kerja Sambilan untuk Tambah Pendapatan
cari kerja sambilan Web Design by ACDRA Sdn Bhd tambah pendapatan sampingan


eXTReMe Tracker