ePerolehan logo

ePerolehan

Acdra ialah perniagaan bumiputra
Pendaftaran OnlinePendaftaran onlinepembangunan ekatalogPembangunan eKatalog
Menyertai Belian Terus KerajaanMenyertai Belian Terus KerajaanTender dan SebuthargaTender dan Sebutharga

Peluang Perniagaan untuk Usahawan Malaysia

Suasana Pasaran Telekomunikasi

Senarai Produk PKUT

Dua Peringkat Usahawan

Contoh Pendapatan

TM Smart Call
Peluang Perniagaan Menarik

Kerja Kosong/Jawatan Kosong

StreamyxNikah di Thailand
Senarai Dokumen Sokongan ePerolehan

ePerolehan Registration

UBAT KUAT LELAKI (KLIK) AWET MUDA (KLIK)

ePerolehan

Pendaftaran dan pembangunan eKatalog untuk sistem ePerolehan Kerajaan adalah diantara produk-produk yang diniagakan oleh usahawan PKUT.

Sistem perolehan elektronik yang lebih dikenali sebagai ePerolehan, akan memudahkan aktiviti perolehan kerajaan dan meningkatkan kualiti perkhidmatan-perkhidmatan yang disediakan. ePerolehan dijangka akan menukarkan proses perolehan tradisional (secara manual) di dalam jentera kerajaan kepada perolehan elektronik menerusi Internet.

Daftarkan Perniagaan Anda!

Hubungi kami untuk pendaftaran ePerolehan dan/atau pembangunan eKatalog dengan harga yang sangat berpatutan. Kami akan menghubungi anda secepat mungkin.

Daftar atau hilang peluang - Azizan

Laman utama ePerolehan

Melalui ePerolehan para pembekal boleh menerima, mengurus dan memproses pesanan pembelian serta menerima bayaran daripada agensi-agensi kerajaan menerusi Internet. Katalog produk para pembekal akan ditukarkan ke bentuk katalog elektronik atau eCatalogue.

framework
Klik untuk besar

Pembekal juga berupaya menghantar sebutharga, mendapatkan dokumen tender dan menghantar tawaran tender menerusi sistem ini. ePerolehan membolehkan para pembekal mendaftar atau memperbaharui pendaftaran mereka dengan Kementerian Kewangan menerusi Internet. Para pembekal akan dapat menghantar permohonan, memeriksa status permohonan dan membayar bayaran pendaftaran melalui ePerolehan.

Dua modul untuk pembelian terus telah dibangunkan di dalam ePerolehan iaitu pembelian produk dan pembelian perkhidmatan. Pembekal-pembekal yang tidak berdaftar dalam sistem ePerolehan dengan sendirinya akan terlepas peluang untuk menyertai pembelian terus berdasarkan eKatalog.

produk Website Design by ACDRA Sdn Bhd produk
eXTReMe Tracker