bluehyppo logo

Laman Web:
BlueHyppo Corporate

Acdra Sdn Bhd
rekabentuk Rekabentuk Laman Web membina laman web perniagaan Laman Perniagaan
hosting Hosting laman murah Kos Rendah

Peluang Perniagaan untuk Usahawan Malaysia

Suasana Pasaran Telekomunikasi

Senarai Produk PKUT

Dua Peringkat Usahawan

Contoh Pendapatan

Jawatan Kosong

SEO Services Malaysia
(Website utama kami)
Produk BlueHyppo
BlueHyppo Portal
Online Trade Directory
Membina Laman Web

Cara mendapatkan laman web yang termurah ialah melalui BlueHyppo Corporate.

Laman Web: Pengiklanan Yang Murah

Melalui "BlueHyppo Corporate" penyenaraian dalam direktori BlueHyppo diserlahkan lagi dengan laman web perniagaan atau syarikat.

Pada masa ini, dalam keadaan dimana kesedaran tentang internet kian meningkat, kehadiran dalam internet menjadi semakin penting bagi setiap perniagaan.

Internet juga merupakan media pengiklanan yang murah, tetapi cukup berkesan. Sebagai contoh, pengiklanan melalui media cetak (surat khabar, majalah, "yellow pages" dan sebagainya) boleh berharga beribu ringgit setahun bagi satu iklan yang kecil. Sebaliknya, pengiklanan melalui Internet dapat dilihat pada bila-bila masa dan diseluruh dunia, dengan kos yang jauh lebih rendah berbanding media cetak.

BlueHyppo Corporate memberikan peluang kepada peniaga untuk mengiklan dalam Internet dengan harga yang cukup rendah. Dengan bayaran yang rendah itu, anda mendapat laman web yang boleh diubah atau diganti sebanyak 12 kali setahun tanpa kos tambahan, berserta penyenaraian dalam Direktori Perniagaan BlueHyppo.

Laman web yang baik ialah yang memenuhi kehendak enjin carian seperti Google, Yahoo dan MSN Search. Laman yang memenuhi ciri-ciri yang dicari oleh enjin carian akan tersenarai tinggi dalam enjin carian, dan ini akan mendatangkan ramai pengunjung. Dari pengunjung yang ramai ini, akan terhasil pula pelanggan yang ramai.

Banyak ciri-ciri yang dinilai oleh enjin carian. Diantaranya ialah "maklumat yang terkini". Maksudnya, jika maklumat dalam sesuatu halaman jarang diubah, maka enjin carian akan menganggap halaman itu tidak aktif dan tidak mengandungi maklumat terkini, maka page itu tidak akan tersenarai tinggi dalam enjin carian. Oleh itu, BlueHyppo Corporate membenarkan kandungan dan rekabentuk ditukar sebanyak 12 kali setahun tanpa caj tambahan.

Inginkan laman web? Sila isi borang berikut dan kami akan menghubungi anda secepat mungkin:


Nama Syarikat (jika ada):

Alamat:

Negeri:

Poskod:*

Nama individu untuk dihubungi:*

Jawatan (jika mewakili syarikat):

Telefon:*     samb/ext:

Telefon Bimbit

e-mel:*

Soalan, maklumbalas atau keperluan: *


Hantar

Clear form
BlueHyppo Trade Directory SEO Web Design by ACDRA Sdn Bhd senarai produk PKUT
eXTReMe Tracker