Pemasaran

E-mel


 


LAMAN UTAMA

UNIFI

PEMASARAN MELALUI E-MEL

OFFICE IN A BOX

BLOCKBUSTER DEAL
Hubungi Kami

Tel: +603-5637 5346

HP: +6010-365 8513

Menguasai pemasaran emel dengan teknik yang betul dan berkesan akan membantu anda dalam menghasilkan jualan. Persoalannya bagaimana mahu menjual dengan teknik yang betul? Ya, kita perlu membina kredibiliti dan relationship dengan subscriber kerana kepercayaan adalah penting dalam menjual sesuatu produk.

Perkara yang diperlukan untuk melakukan pemasaran emel ini?

1. Landing page/squeeze page
Satu laman yang mempromosikan produk percuma sahaja untuk diberikan kepada subscriber di mana pengunjung laman ini akan mengisikan nama dan emel yang diperlukan pada kotak khas di mana kotak khas itu diberi nama kotak opt in.

2. Produk percuma
Produk percuma dalam bentuk produk digital yang menerangkan sedikit produk berbayar anda yang berkaitan dengan sesuatu perniagaan anda. Tidak kira anda menjual produk kesihatan, produk buat duit, produk makanan, produk fizikal, anda memang memerlukan pemasaran emel untuk melakukan jualan.

3. Autoresponder

Satu tool  yang amat diperlukan oleh semua usahawan yang melakukan perniagaan internet. Autoresponder adalah satu sistem yang menyimpan database (senarai emel) prospek anda. Ada autoresponder yang percuma dan berbayar tetapi disarankan melanggan autoresponder yang berbayar kerana nilainya yang amat berbaloi.

streamyx in a box ACDRA Sdn Bhd - SEO Malaysia produk
eXTReMe Tracker